Recruitment voor de werkgevers

U zoekt?

Uw zoekt een ambitieuze IT-specialist. De reden daarvoor kan verschillen, maar het resultaat dient hetzelfde te zijn. De nieuwe IT-professional maakt de organisatie sterker. Zelf zoeken naar zo’n kandidaat kan lastig zijn. Op dit punt ligt de expertise van Quality Team: het vinden van de juiste IT-specialisten.

De huidige gang van zaken

Veel bedrijven leveren mensen voor exorbitant hoge bedragen. U betaald bij plaatsing vaak een kwart jaarsalaris, of meer, voor het vinden van een geschikte kandidaat. Daarna begint het investeringstraject pas.

Een andere visie

Quality Awareness investeert niet alleen in mensen, in hun kennis, en leent die kennis uit. Wij leveren de professionals tegen een vast laag tarief. Ons netwerk is groot en goede mensen kunnen vaak uit een onverwachte hoek komen.

Werkwijze

De marktspecifieke expertise van onze vakconsultants maakt dat zij dezelfde taal spreken als uw gewenste kandidaat. Indien een kandidaat reageert, vindt er een uitvoerig gesprek plaats. Het CV wordt besproken, de reden waarom iemand van baan wilt wisselen, wat de kandidaat belangrijk vindt in zijn werk, primaire & secundaire voorwaarden, en waar de persoon naar toe wil groeien. Indien nodig wordt er ook een assesment uitgevoerd. Zo verkleinen we de kans dat we iemand doorsturen die niet bij de functie past.

Werving en selectie is slechts één van onze vele diensten en daarom geloven wij niet in hoge tarieven. Wij vinden de bedragen die door andere bedrijven voor recruitment worden gevraagd buitensporig hoog. Wij werken met een eenmalig tarief, per plaatsing ongeachte functie, of bruto jaarsalaris.

Wat wij leveren

  • Java Professionals; Java Developers, Java Ontwikkelaars, Java Programmeurs
  • .NET professionals; .NET Web Ontwikkelaars, .NET Developers, .NET Ontwikkelaars, .NET Programmeurs
  • PHP professionals : PHP Developers, PHP Ontwikkelaars, PHP Programmeurs
  • Test specialisten : Test Engineers, Test Consultants, Test Managers

Contact

Neemt u gerust contact met ons op, en informeer naar onze tarieven.
U zult verbaasd zijn. Wij staan voor u klaar.

Uw naam (verplicht)

Uw bedrijfsnaam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Functie (verplicht)

Opmerkingen

Profiel / Functieomschrijving (.doc, .docx of .pdf)