TMap® Suite Test Engineer Certificeringstraining

De TMap*1 Suite is het resultaat van een vernieuwingsslag in TMap om testers optimaal te ondersteunen bij het werken in verschillende moderne ontwikkelmethoden. De testmethode TMap heeft een lange geschiedenis en is al meer dan twintig jaar als teststandaard toonaangevend. Wereldwijd passen honderden organisaties TMap toe.

Deze training bereidt de deelnemers voor op het TMap Suite Test Engineer examen. De onderwerpen die in deze training worden behandeld, sluiten dan ook volledig aan bij de exameneisen.

De training wordt gegeven door zeer ervaren docenten die daarnaast in de testpraktijk hun sporen ruimschoots verdient hebben.

De deelnemers leren hoe tests moeten worden voorbereid, gespecificeerd en uitgevoerd, welke technieken, infrastructuur en hulpmiddelen hiervoor gehanteerd kunnen worden en hoe ze de activiteiten in het testproces kunnen toepassen in verschillende omgevingen. Belangrijke onderwerpen die hierbij aan de orde komen, zijn: het belang van testen, de building blocks van een testaanpak, de fasering van testen in het testproces en het maken van testgevallen met behulp van testontwerptechnieken. Bovendien worden er tijdens de training oefenexamens afgenomen en besproken. Naast de oefenexamens wordt de training ondersteund met praktische oefeningen. De combinatie van theorie en praktijk zorgt voor een optimale voorbereiding op het examen.

Voor wie is TMap Suite Test Engineer bedoeld?

De training richt zich op het behalen van het TMap Suite Test Engineer Certificaat, dat bedoeld is voor iedereen die zich bezighoudt met het testen van informatiesystemen en andere softwareproducten. Denk hierbij op de eerste plaats aan professionele testers, maar ook aan gebruikers, ontwikkelaars en beheerders.

Literatuur

Deelnemers aan deze cursus krijgen een Nederlandstalig exemplaar van het Workbook TMap® Suite in pdf-formaat en dienen eventueel Neil’s quest for quality, a TMap HD story zelf aan te schaffen.

Duur*2: 3 dagen
Data: In overleg
Locatie: In overleg
Investering: 950,00 EUR per persoon per opleiding (exclusief examen en exclusief BTW, inclusief koffie, thee en lunch)
Lesmateriaal: Materiaal en training in het Nederlands

*1 TMap® en TMap® Suite zijn geregistreerde merknamen van Sogeti

*2 Indien gewenst kan de opleiding ook in de avonden verzorgd worden, exacte duur en invulling in overleg.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.