Opzoek naar een functie in Java, .NET of PHP?

Java

Ben jij Java professional en op zoek naar een nieuwe IT baan? Hier vind je alle Java vacatures bij Quality Awareness. Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van JAVA professionals binnen Architecture, Design en Development. Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw carriere? Wat doet een Java professional? Een Java professional houdt zich onder andere bezig met het ontwikkelen van applicaties op bijvoorbeeld computers, laptops, gameconsoles en mobiele telefoons. Ook het design en de doorontwikkeling van een applicatie kan onder de werkzaamheden van een Java professional vallen.

Wat doet een Java professional?

Een Java professional houdt zich onder andere bezig met het ontwikkelen van applicaties op bijvoorbeeld computers, laptops, gameconsoles en mobiele telefoons. Ook het design en de doorontwikkeling van een applicatie kan onder de werkzaamheden van een Java professional vallen.

Java Functies:

 • Java Developer
 • Java Programmeur
 • Java Ontwikkelaar

 

.NET

Ben jij .NET developer en op zoek naar een nieuwe IT baan? Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van .NET developers binnen Architecture, Design en Development. Pas de zoekcriteria aan om specifieker te zoeken binnen onze .NET vacatures. Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw carrière? .NET developer?

Een .Net developer houdt zich onder andere bezig met het programmeren in het .Net framework, binnen de reikwijdte van alles Microsoft programma’s . Daarnaast wordt het wel gewaardeerd wanneer er mee wordt gedacht over aspecten als software ontwikkeling. Veel voorkomende taken zijn het werken met C# en HTML.

.NET Developer

Een .Net developer houdt zich onder andere bezig met het programmeren in het .Net framework, binnen de reikwijdte van alles Microsoft programma’s . Daarnaast wordt het wel gewaardeerd wanneer er mee wordt gedacht over aspecten als software ontwikkeling. Veel voorkomende taken zijn het werken met C# en HTML.

.Net Functies:

 • .Net Developer
 • .Net Web ontwikkelaar
 • .Net Ontwikkelaar
 • .Net Progammeur

 

PHP

Ben jij PHP developer en op zoek naar een nieuwe IT baan? Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van PHP developers binnen Architecture, Design en Development. Pas de zoekcriteria aan om specifieker te zoeken binnen onze PHP vacatures. Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw carrière? Wat doet een PHP developer? Als PHP programmeur of PHP developer houd je je bezig met het programmeren in PHP. Deze programmeertaal wordt gebruikt voor dynamische webpagina’s, webwinkels, inlogsystemen, CSM systemen, blogs etc. Het werk van een PHP programmeur is erg gevarieerd.

PHP functies:

 • PHP Developer
 • PHP Ontwikkelaar

 

Testen

Quality Awareness heeft doorlopend vacatures op het gebied van testen; met functies als test specialist, test manager, test engineer of test consultant. Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw carrière? Wat doet een testing specialist? Testen blijft belangrijk vanwege de vele technische applicaties die gebouwd worden. Naast functionaliteit en techniek wordt ook security steeds belangrijker. Testing professionals dragen zorg voor kwaliteit en het leveren van software op de manier zoals het voor de eindgebruiker moet functioneren. Je begrijpt als geen ander hoe het systeem werkt.

Functies:

 • Test Engineer
 • Test Consultant
 • Test Manager

 

Opzoek naar een van deze functies? Vul dan het onderstaande formulier in met uw gegevens en uw CV.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Functie (verplicht)

Opmerking / Motivatie

CV (.doc, .docx of .pdf)