Agile en Scrum

Quality Awareness ondersteund uw weg naar Agile en Scrum

Het verder doorontwikkelen van bestaande applicaties, of nieuwbouw, wordt steeds moeilijker, door constante veranderingen in de markt. De huidige werkwijzen worden door ontbreken van maintainability steeds moeilijker en tijdrovender.

Een goede reden om over te gaan naar de Agile en Scrum methode van ontwikkelen. Wellicht is Agile/Scrum nieuw in uw organisatie en is hiermee nog niet geïntegreerd, of misschien heeft U extra capaciteit nodig in uw bestaande team, zoals bijvoorbeeld de rollen scrum master of product owner.

Samen doorbreken wij uw blokkades en vergroten het leervermogen, op weg naar een efficiëntere organisatie. Stapsgewijs worden projecten omgezet naar de Agile en Scrum wijze van ontwikkelen. Quality Awareness kan ook professionals inzetten op de diverse Scrum rollen, om uw projecten uit te voeren.

Oplossing

Quality Awareness garandeert u een vliegende start naar de Agile manier van werken. Wij ondersteunen u bij het inrichten van nieuwe werkomgevingen en leiden uw medewerkers op met Agile cursussen. Quality Awareness levert ook certified scrum masters, product owners en Agile-testers.

Aanpak

Allereerst bepalen we samen met u de doelstellingen. Na het vaststellen van Uw doelstellingen wordt de werkwijze vormgegeven en worden uw medewerkers getraind. Na de start wordt gezorgd dat de nieuwe werkwijze wordt geïntegreerd in uw organisatie, zodat u zelfsturende teams verkrijgt.